Toraman Affında Son Noktayı Koydu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Şubat 2014 14:09
Toraman Affında Son Noktayı Koydu

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman yaptığı açıklamada, "Tekrar oynanacak olan bir maç. Sahada sonucun belli olacağı bir maç olmasını temenni ediyorum. Her maçın kazananı ve kaybedeni vardır. Biz kazanmak için sahaya çıkacağız. Kasımpaşa da öyle. Açıkcası Kasımpaşa'nın Beşiktaş ile alakalı bu hırsını da anlayabilmiş değilim ama dediğim gibi herkes kazanmak için sahaya çıkacak." dedi.

'ŞU AN İÇİN ARTIK KASIMPAŞA'DA OYNAMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL'
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, son günlerde Kasımpaşa Kulübü ile yaşanan karşılıklı olumsuz diyaloglar sonrasında ellerinden geldiğince maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacaklarını belirtti. Başkan Orman, şöyle devam etti:

"Biz şartlar el verdiğince Olimpiyat Stadı'nda maçlarımızı oynamak istiyoruz. Allah'a hamd olsun bu aralar hem de stat inşaatımız devam ederken havalar çok iyi gidiyor. Çok kış ve yağmur görmedik. Böyle giderse burada oynamaya devam edeceğiz. Kasımpaşa'da oynamamız ise şu an için söz konusu değil."

'TORAMAN AFFI ARTIK SENEYE'
Sezonun ilk yarısında takım arkadaşı Sezer Öztürk ile kavga ettiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılan İbrahim Toraman'ın affedilmesin pek mümkün olmadığını söyleyen Orman, Toraman'ın seneye affedilebileceğinin ise sinyalini verdi.

Ara transfer döneminde eski takımı Gaziantepspor ile anlaşmaktan af beklentisiyle son anda vazgeçen İbrahim Toraman'ı çok sevdiğini de belirten Başkan Fikret Orman, "İbrahim benim sevdiğim ve takıma 10 sene emek vermiş, terini dökmüş, kaptanlık yapmış bir oyuncu. Futbol ekibimizle bu konuyu çok konuştum. Dönmesini çok istiyorum. Ama ekibimiz bana pozitif bir rapor vermediği sürece çok mümkün gözükmüyor. Ama artık inşallah seneye." diye konuştu.

'ŞAMPİYONLUK YARIŞI'
Başkan Fikret Orman son olarak şampiyonluk yarışı için, "Daha çok maç var. Beşiktaş elinden geleni yapmaya gayret edecek. Kendi çizgimizle ve duruşumuzla yola devam edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.