Töre'ye Tele Terapi

Beşiktaşlı Yönetici Mete Vardar, Milli Takım'da bulunan oyuncuyu her gün aradı, moral sağladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Ekim 2014 16:16
Töre'ye Tele Terapi

Tatil için İtalya’da bulunan Kartal’ın futboldan sorumlu yöneticisi Mete Vardar, genç oyuncuya psikolojik destek sağladı ve yaşanan olaylardan uzaklaşması için gayret gösterdi. Bilic de Töre ile görüşerek sadece işine motive olmasını istedi.

Beşiktaş’ın gelecek adına yaptığı planlamada önemli bir yer tuttuğu için Rubin Kazan’a 4.5 milyon euro bonservis ödenerek transfer edilen Gökhan Töre’ye, hem yönetim hem de teknik heyet sahip çıktı. A takımdan sorumlu yönetici Mete Vardar, tatil için gittiği İtalya’dan her gün oyuncuyu arayarak, basında çıkan haberlere kulak asmamasını, milli takım maçlarına konsantre olmasını istedi.

Mete Vardar’ın yanı sıra Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic de, transferini çok istediği Gökhan Töre’ye kol kanat gerdi. Çıkan haberler nedeniyle, milli takımdan dönüşünde bu oyuncuyu kaybetmek istemeyen Hırvat teknik adam, işini şimdiden garantiye aldı. Gökhan’ı Sivasspor maçına psikolojik olarak hazırlamakta zorluk çekeceğini düşünen Bilic, oyuncuyla Almanca olarak yaptığı konuşmada, tüm Türkiye’yi yakından ilgilendiren maçlara motive olmasını istedi.

Gol atarsa...
Kurmaylarına milli takım dönüşünde Gökhan Töre ile baş başa görüşeceğini de belirten Bilic’in, “Bu tür haberlerden sonra oyuncuların psikolojisinin bozulması gayet normal. Onun bunları unutması için ya bir gole ya da çok iyi bir performansa ihtiyacı var. Ben yine de onu Sivasspor maçına mental olarak hazırlarım. Ancak Letonya’dan gol atarak Beşiktaş’a gelmesi işimi çok kolaylaştırır” diye konuştuğu ortaya çıktı.

A Milli Takım’da Çek Cumhuriyeti maçına ilk 11’de çıkan Gökhan Töre, 2 kez şut çekti. Şutlarında isabet sağlayamayan Gökhan, 32 pasında ise 27 isabet tutturdu. 22 yaşındaki oyuncunun 4 ortasından da 1’i isabetli oldu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.