Torku Konyaspor 10 Temmuz'da Davraz'a Gelecek

Torku Konyaspor'da futbolcular 5 Temmuz cumartesi günü Tatlıcak Tesisleri’nde bir araya gelecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Temmuz 2014 17:25
Torku Konyaspor 10 Temmuz'da Davraz'a Gelecek

Futbolcular Konya'daki 4 günlük antrenman programının ardından 10 Temmuz’da Isparta Davras’ta kampa girecek. Konya'daki 4 günlük süre içerisinde sağlık kontrolleri de yapılacak. Torku Konyaspor’da lig hazırlıkları Davras, Hollanda ve Bolu olmak üzere 3 etapta gerçekleştirilecek.

Davraz kampı 8 gün sürecek. Kampın tamamlanmasının ardından iki gün izin verilecek olan yeşil beyazlılar, yurt dışı kampı için 20 Temmuz’da Hollanda’ya hareket edecek. Hollanda kampında önemli takımlarla 4 hazırlık maçı oynayacak olan Torku Konyaspor, Ağustos ayı başında Türkiye’ye dönecek. İki günlük bir izin sonrasında dördüncü etap için Bolu’da bir kamp daha yapılacak.

Yeşil-beyazlıların menajeri Seyit İçgül, Hollanda kampında oynayacakları hazırlık maçlarıyla ilgili girişimleri tamamladıklarını belirterek, “Maç programımızı birkaç gün içinde açıklayacağız. Hazırlık maçlarının iddaa programına girmesi için çalışıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.