Torosgaz’a Vezne Çağrısı!

Torosgaz’a Vezne Çağrısı!

Yayınlanma:
Torosgaz’a Vezne Çağrısı!

Torosgaz 1 Ocak itibariyle fatura tahsilatlarını şirketin merkezindeki veznelerin yanı sıra anlaşmalı bankalarla da yapacak. Ancak, bankalara komisyon ödemek istemeyen vatandaşlar Torosgaz’ın mahallelere tahsilat veznesi kurmasını istiyor. Konuyla ilgili ilk çağrı Gülcü Mahallesi Muhtarı Nurullah Dereli’den geldi. 

Gülcü Mahallesi Muhtarı Nurullah Dereli, Torosgaz’ın vatandaşlardan 1 Ocak’tan itibaren gaz faturalarını bankaya yatırmalarını istediğini belirterek; “Bu duruma halkımız tepki gösteriyor. Günde 15 kişi bu konuda bana geliyor” dedi. 

Aboneleri bankalara yönlendirmek veya bankaya ödemeye mecbur etmek yerine, Belediye’nin yaptığı gibi mahallelere ‘Doğalgaz Tahsilat Vezneleri’ konulması gerektiğini ifade eden Gülcü Mahallesi Muhtarı Nurullah Dereli, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şu bilgileri verdi; “Şehrimizin doğalgaz tedarikçisi konumundaki Torosgaz Şirketi, vatandaşlara tebligat göndererek 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren doğalgaz faturalarını Şirketin Merkezindeki veznelerin yanı sıra belirttiği bazı bankalara yatırılması talebinde bulundu. 

“MAHALLELERE DOĞALGAZ 

TAHSİLAT VEZNELERİ YAPILMALI” 

Bu durum, doğalgaz abonesi vatandaşların büyük tepkisine neden oldu. Bu konuda her gün yaklaşık 15 kişi bana gelerek şikayet ve tepkilerini belirtiyorlar. Çünkü, vatandaşlar bankaya gidip sıra bekleme istemiyor. Komisyon vermek istemiyor. Ama vatandaşlar buna mecbur edilmeye çalışılıyor. Oysa, Torosgaz da aynı Belediye’nin su tahsilatında yaptığı gibi mahallelere doğalgaz tahsilat vezneleri koysa vatandaşlar da rahatlıkla gidip doğalgaz faturalarını oralara yatırabilir. Böylece tepki ve şikayet de söz konusu olmaz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.