Torosgaz’ın 2012 Yılı Isparta Hedefi

Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp, 2012 yılı yatırım programları hakkında bilgi verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2012 17:14
Torosgaz’ın 2012 Yılı Isparta Hedefi

Oktay Küp, Bu yıl alt yapı çalışmaları yapılacak mahalleleri de açıkladı.

Küp: “Hisar Mahallesi, Emre Mahallesi, Doğancı Mahallesi, Piri Mehmet Mahallesi, Çelebiler Mahallesi, Yayla Mahallesi, Keçeci Mahallesi, Turan Mahallesi, Kurtuluş Mahallesi, Sülübey Mahallesi, Sidre Mahallesi, Gülcü Mahallesi, Çünür Mahallesi (Toki Bölgesi), Gülistan Mahallesi, Bağlar Mahallesi, Mehmet Tönge Mahallesi, Hızırbey Mahallesi Çalışmalarımız Mehmet Tönge Mahallesi ve Çünür Mahalesi’nde 1 ekip, Bağlar Mahallesi ve Gülistan Mahallesi 1 ekip olarak başlamıştır.

Bu çalışmaların tamamlanmasına müteakip Yayla Mahallesi ve Piri Mehmet Mahallesi güzergahından çalışmalarımız devam edecektir. Bununla birlikte alt yapısı tamamlanmış ancak servis hattı imalatı bekleyen adresler için iki ayrı ekibimiz mahalle bazlı çalışmalarına devam etmektedir. Haziran ayı sonuna kadar tamamlanması planlanan çalışmalarımız sonrasında tüm Isparta için alt yapı çalışmaları tamamlanmış olacaktır. Bu bağlamda, şu an için 17.000 adet olan gaz kullanıcı sayımızın 40.000 adet, 28.000 adet olan abone sayımızın 50.000 adet olması hedeflenmektedir.

ALT YAPI TAMAMLANACAK

Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp, Haziran ayına kadar Isparta’da alt yapı çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi.

Torosgaz Genel Müdürü Oktay Küp, söz konusu mahallelerin ardından Pirimehmet, Yayla, Sülübey ve Kurtuluş mahalleleri güzergahlarında çalışacaklarını söyledi. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nun Isparta ve Burdur'da 30 yıllığına doğalgaz dağıtım işiyle yetkilendirdiği Torosgaz Şirketi, 2012 alt yapı çalışmalarına başladı. Bir taraftan Mehmet Tönge, Bağlar ve Gülistan Mahallesindeki çalışmalarına devam eden Torosgaz, diğer taraftan da abone bağlantılarını gerçekleştiriyor.

Haziran ayı sonuna kadar Isparta’nın tüm alt yapı çalışmalarını tamamlayacaklarının ifade eden Torosgaz Genel Müdürü Küp, “Çalışmalarımıza 4 ekiple devam ediyoruz. Bir taraftan altyapı diğer taraftan abone bağlantıları. Çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Özellikle 23 Nisan’dan itibaren çalışmalarımızı hızlandırdık. Alt yapı çalışmaları Haziran ayı sonuna kadar tamamlanacaktır. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.