Torpil Dönemi Bitti

Torpil Dönemi Bitti

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Ekim 2016 14:15
Torpil Dönemi Bitti

AKFEN Şehir Hastanesine personel alımını TEPE Holdinge verdi. Personel alımı İŞ - Kur üzerinden sınavla yapılacak. Sınavda başarılı olmayan işe devam edemeyecek ve işe alınmayacak.

Yılbaşında açılacak olan Şehir Hastanesine personelin nasıl alınacağı belli oldu. Yeni sistemde torpil dönemi bitti. Personel alımını Şehir Hastanesini yapan AKFEN Tepe Holdinge verdi. Yani personel alımını TEPE Holding sınavla yapacak.

Sağlık Bakanlığı'nı hizmet kriteri koyduğu ve bu kriterlere uyulmadığı takdirde cezai işlem uygulayacak olmasından dolayı personeller sınavla alınacak ve başarısız olan işe alınmayacak. Sınav kriteri hem eski personel hem de yeni personel için geçerli olacak.

Sınavlar iki aşamalı yapılacak. Önce yazılı sınav yapılacak. Yazılı sınavı geçenler mülakata alınacak. İş Kur üzerinden sınavla önce eski personelinin durumu belli olacak. Sonra da yeni alınacak personel için sınav yapılacak. Yeni sistem ile torpil dönemi bitti. Kriterlere uyan, çalışan işe devam edebilecek veya yeniden işe girebilecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum