Tostun Lezzeti'ne Salça Takviyesi!

Ispartalıların damak tadına hitap eden Salça Tost, Pirimehmet Mahallesi Matbaacılar Caddesi’ndeki ilk şubesini açtı. İşletmede, açılış onuruna ilk bin 800 müşteriye ücretsiz hizmet verildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2012 16:44
Tostun Lezzeti'ne Salça Takviyesi!

Ispartalıların damak tadına hitap eden Salça Tost, Pirimehmet Mahallesi Matbaacılar Caddesi’ndeki ilk şubesini açtı.
Kentte tosta bakış açısını değiştirmek adına, nezih mekanda önceki gün açılışı yapılan Salça Tost, açılış onuruna ilk bin 800 müşteriye ücretsiz tost ikramı yaptı.
Müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir hizmet anlayışına sahip olan Salça Tost’un işletmeciliğini ise uzun yıllardır sektörde hizmet vermiş olan Musa Çiçek yapıyor.

salca-ic-3.jpg

SALÇAYLA, TOSTTAN DOĞAN LEZZET!
Kaşarlı, sucuklu ve karışık tostta farklı bir tat ortaya koyan Salça Tost, doğal portakal suyu ve meyve suyu çeşitleriyle Isparta’da yeni bir trend oluşturmaya hazırlanıyor.
Sabah 08.00’den akşam 21.30’a kadar açık olan Salça Tost, 500 57 57 numaralı özel hattan da sipariş alarak en kısa sürede Isparta’ya paket servisi yapıyor.

salca-ic-ajans32-.jpg

NEZİH MEKAN! RAHAT YEMEK! KOKUSUZ ORTAM!
Mekanın, ildeki diğer fast food işletmelerinden farklı olduğunu kaydeden İşletmeci Musa Çiçek, “Ispartalı hemşehrilerimizin damak tadı ve rahatlıkları için her şeyi düşündük. Onlar için özel dizayn edilmiş tabure ve masalarda rahatlığı sunuyoruz. Ayrıca işletmemizde, diğer fast food hizmeti veren yerlerden farklı olarak, koku oluşumunu da sıfıra indirdik. Nezih mekanımızda, yiyecek ve diğer kokuları önleyen özel havalandırmamız sayesinde müşterilerimizden takdir topluyoruz” dedi.

salca-ic2.jpg

“BİZİM İÇİN EN ÖNEMLİ ŞEY: MÜŞTERİ MENUNİYETİ”
İşletmedeki gelişmelerin müşteri odaklı ilerleyeceğini aktaran Çiçek, “Hizmet verdiğimiz müşterilerimizin istekleri bizim için oldukça önemli… Çünkü, onları ne kadar dikkate alırsak, geri dönüşümünün de o denli iyi olacağı kanaatindeyiz. Müşterilerimizin takdir ve eleştirileri, bizim daha iyi hizmet verebilmemiz anlamına geliyor. Tabiri caizse müşteri odaklı hizmet anlayışımızla ‘Isparta’daki Tabuları Yıktık!’ diyebiliriz. Nezih mekanımıza tüm Ispartalıları bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum