Trabzon Cardozo İçin Kararını Verdi

Benfica'dan ayrılması gündemde olan Oscar Cardozo Trabzonspor'un gündeminden çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2014 14:03
Trabzon Cardozo İçin Kararını Verdi

Portekiz ekibi Benfica'da bu sezon yeteri kadar forma şansı bulamayan ve bu nedenletakımdan ayrılması gündemde olan Oscar Cardozo, Trabzonspor'un da transfer gündeminden çıktı.

Kulüp CEO'su Burak Gürdal, Cardozo ile ilgilenmediklerini belirterek, "Bu futbolcu gündemimizde yok. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim. Biz bonservis bedellerine çok yüksek paralar vermeyeceğiz" dedi. Bu arada bordo mavili yönetimin Avrupa'da sözleşmesi sona eren bir çok oyuncuyu yakın takibe aldığı da öğrenildi.

GELDİĞİM GİBİ GİTMEK İSTİYORUM
Trabzonspor kulübü, Fransız futbolcu Malouda'nın "Geleceğe dönük alacaklarım için bir talebim yok. Geldiğim gibi gitmek istiyorum" teklifini kabul etti.

Trabzonspor'un Chelsea'den büyük umutlarla transfer ettiği ve statta taraftarlar önünde imza attırdığı Fransız futbolcu Florent Malouda ile kulübün yolları ayrılıyor.

Malouda'nın avukatları aracılığıyla Trabzonspor kulübüne bir yazı gönderdiği ve, "Geleceğe dönük hiçbir talebim yok. Alacağım da yok. Geldiğim gibi gitmek istiyorum" dediği öğrenildi. Trabzonsporlu yöneticilerin de oldukça sıcak baktığı bu teklif sonucunda prosedürler tamamlandıktan sonra Malouda'nın sözleşmesi feshedilecek. Yıllık 2 milyon 500 bin Eurogaranti ücretle oynayan Malouda Trabzonspor ile 26 maça çıktı ve 6 gol attı.

SOL BAMBA İÇİN TEKLİFLER GELDİ
Trabzonspor'da yaşadığı ciddi sakatlık nedeniyle sezonun ikinci yarısında hiçbir maçta forma giyememesini rağmen Fildişi Sahili Milli takımı ile Brezilya'daki Dünya Kupası'nda mücadele edecek olan defans oyuncusu Sol Bamba için kulübe resmi teklifler geldi. Bordo mavili kulübün CEO'su Burak Gürdal, Bamba'ya gelen teklifler olduğunu doğrulayarak, "En uygun zamanda bu teklifleri değerlendireceğiz" dedi.

Bordo mavili yönetimin Bamba'nın Dünya Kupası'nda sergileyeceği performansı bekleyip bu futbolcunun bonservis bedelini ona göre belirlemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.