Trabzonspor, Jaja’ya Kavuşuyor

Trabzonspor, Ukrayna’nın Metalist Kharkiv ekibinde forma giyen eski golcüsü Jaja’ya yeniden kavuşuyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Temmuz 2013 11:15
Trabzonspor, Jaja’ya Kavuşuyor

Bordo-Mavili yönetimin Brezilyalı oyuncuyla her konuda anlaşma sağladığı, takımdaki yabancı kontenjanın boşaltılmasından sonra imzaların atılacağı bildirildi. Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, Jaja’yı istediklerini doğrulayarak, “Bu transfer için öncelikle kontenjan sorununu aşmalıyız.” dedi.

Bu arada Bordo Mavili takımın Davraz’daki kampına izinsiz olarak katılmayan ve geçtiğimiz hafta Trabzon’a gelen Didier Zokora’nın kulüple ipleri tamamen kopardığı öğrenildi. Yönetimin Zokora’ya “Hem kulüpten en çok parayı sen kazanıyorsun, hem de kampa katılmıyorsun.” denildiği, Fildişili yıldızın da “Trabzonspor’da oynamak istemiyorum, bonservisimi verin.” yanıtını verdiği öğrenildi. Yöneticilerin de tecrübeli futbolcuyu bedavaya vermek istemedikleri için, “Kendine kulüp bul” dediği öne sürüldü. Bunun üzerine şehri terk eden Zokora’nın kampa katılmak yerine Paris’e tatile gittiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.