Trabzonspor 2 Forvetle Görüşmelere Başladı

Forvet hattına takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Fransız futbolcu Gomis ve Senegalli forvet oyuncusu Toure ile görüşmelere başladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2014 14:05
Trabzonspor 2 Forvetle Görüşmelere Başladı

Trabzonspor’da uzun zamandır gündemde olan ancak bir türlü gerçekleşmeyen forvet transferi için yönetim çalışmalarına başladı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun talimatıyla önümüzdeki günlerde Dubai’ye gidecek olan danışman Serhat Altıncı’nın burada Senegalli forvet oyuncusuIbrahima Toure ile bir araya geleceği öğrenildi. Monaco’da oynadığı dönemde de Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan ancak şartlar uyuşmadığı için transferi gerçekleşmeyen 28 yaşındaki futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Al Nasr kulübüyle de bir görüşme yapacak olan Altıncı’nın, Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis ile de bir görüşme yapacağı öğrenildi.

OLCAN KONUSUNDA YÖNETİM KARARLI
Trabzonspor Yönetim Kurulu, menajerinin, “Gelecek sezon Trabzonspor’da olmayacak” şeklinde açıklama yaptığı Olcan Adın konusunda geri adım atmadı. Bu futbolcuyu satmama konusunda kararlı olan bordo-mavili yönetim, oyuncunu menajerini muhatap almayarak milli takım dönüşü 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Olcan Adın ile masaya oturarak, sözleşmesini uzatmayı planlıyor. Ancak Olcan Adın’ın da takımda kalmama yönünde ısrarcı olması durumunda yönetimin, bu futbolcuyla ilgili aldığı kararı yeniden gözden geçireceği öğrenildi. Bordo-mavili taraftarlar ise Olcan’ın kesinlikle satılmamasını gerekirse A2 takımına gönderilmesini istiyor.

DENİZ YILMAZ DA GELMEK İSTİYOR
Elazığspor’dan Serdar Gürler’i kadrosuna katan Trabzonspor aynı takımda forma giyen Deniz Yılmaz için de temaslarını hızlandırdı. Bu futbolcunun da Trabzonspor’a gelmeyi çok istediği ve menajeri aracılığıyla mesaj yollayarak, “Neler yapabileceğimi bu sezon gösterdim, daha da iyi olduğumu herkese göstermek istiyorum” diyerek, transfer için oldukça istekli olduğunu iletti. Bordo-mavililer, Serdar Gürler transferinden sonra iyi ilişkiler kurduğu olduğu Elazığspor kulübünden Deniz Yılmaz konusunda kolaylık isteyecek.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.