Trabzonspor’da Bosingwa Heyecanı

Trabzonspor, geçtiğimiz sezon İngiltere Premier Lig takımlarından Quens Park Rangers’ta forma giyen 31 yaşındaki sağ bek Jose Bosingwa’yı renklerine katıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Temmuz 2013 11:31
Trabzonspor’da Bosingwa Heyecanı

Bonservisi elinde bulunan Portekizli futbolcu ile 2 milyon Euro karşılığında prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi. Yabancı oyuncu sorununa rağmen Florent Malouda ile anlaşarak sessizliğini bozan Bordo-Mavililerin, forvet hattı için Paraguaylı golcü Lucas Barrios’yu transfer girişimleri sürerken, sağ bek için de daha önce Chelsea’de de forma giyen ünlü futbolcu Jose Bosingwa ile prensipte anlaşıldığı duyuruldu. Tecrübeli yeteneğin, yönetimle detayları görüşmek için Trabzon’a getirileceği ifade edildi. Bu arada Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında 4-2 mağlup ettiği Derry City takımı ile 25 Temmuz’da deplasmanda oynayacağı rövanş için bugün İrlanda’ya gidiyor. Bu maçın hazırlıklarını basına ve taraftara kapalı sürdüren Bordo-Mavililer, saat 13.20’de de özel uçakla İrlanda’nın Londonderry şehrine uçacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.