Trabzonsporda Görkemli İmza Şöleni

Trabzon'da son yılların en görkemli töreni gerçekleşti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2013 11:53
Trabzonsporda Görkemli İmza Şöleni

Trabzonspor Hüseyin Avni Aker'de iki dünya yıldızı, Malouda ile Bosingwa resmi imza attı. Tribünler 'şampiyon' tezahüratıyla çoştu. Maraton tribününde toplanan taraftarları selamlayan Malouda ve Bosingwa, sevgi gösterileri ile karşılandı. Futbolcuların saha içerisine kurulan özel sahnede yerlerini almasının ardından, İbrahim Hacıosmanoğlu, bir konuşma yaptı.

Hacıosmanoğlu, Trabzonspor’un başkanlık koltuğunun Türkiye’deki en önemli 10 koltuktan birisi olduğunu belirterek, “İnşallah bu koltuğa yakışan hizmetleri yapmayı Allah nasip edecek bizlere” dedi.


Bu sırada taraftarların, “Öl de ölelim, vur de vuralım" diyerek slogan atması üzerine başkan Hacıosmanoğlu, “Ne öleceğiz, ne de vuracağız. Sadece ismimize yakışır şekilde mücadele edeceğiz. Saha içinde mücadele edip saha dışında Trabzon’un gücünü sadece Türkiye’ye değil, dünyaya göstereceğiz. Arkadaşlar yıllardır bizi uyutuyorlar, Trabzon'a yıldız gelmez diye. Herkes gelir, almasını bilirseniz gelir. Bugün dünya yıldızları Malouda ve Bosingwa burada. Bu oyuncular eğer İstanbul takımlarına gelseydi Türkiye ayağa kalkardı. Sizlere teşekkür ediyorum, çünkü buradasınız. Onlar sizin yüreğinizi sahaya yansıtacaklar. O zaman Türkiye'yi değil dünyayı ayağa kaldıracaklar. Malouda ile sözleşme yaparken şampiyonluğa prim koyuyorduk ama kendisi Şampiyonlar Ligi’nde, çeyrek finale, yarı finale, finale pirim koydurdu. Ama koydurduğu rakamlar çok düşüktü, ben onları 10 katına çıkardım. Eğer Şampiyonlar Ligi’nde final oynarsak bir o kadarını da ben cebimden vereceğimi söyledim” şeklinde cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.