Trabzonspor'dan Emre için suç duyurusu

Trabzonspor Kulübü, Emre Belözoğlu hakkında Didier Zokora'ya ırkçı sözler sarfettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Nisan 2012 18:15
Trabzonspor'dan Emre için suç duyurusu

Bordo-mavili kulübün avukatı Nusret Yılmaz, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda 15 Nisan Pazar günü İstanbul'da oynanan maçta ırkçı sözler söylediği iddia edilen sarı-lacivertli takımın futbolcusu hakkında hazırlanan suç duyurusuna ilişkin dilekçeyi, Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'na gönderilmek üzere Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na teslim etti.

Dilekçede, Emre Belözoğlu'nun maç sırasında Zokora'ya ırkçı söylemde bulunduğu savunularak, Belözoğlu'nun maç sonrası katıldığı bir televizyon programında yöneltilen soru üzerine de iddia edilen sözleri söylediğini kabul ettiği belirtildi.

Emre Belözoğlu'nun bu davranışının görüntülerle de tespit edildiği vurgulanan dilekçede, sarı-lacivertli oyuncunun 6222 sayılı yasa uyarınca cezalandırılması talep edildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.