Trabzonspor'dan Flaş Cardozo Açıklaması

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aslan, "Cardozo kariyerli bir futbolcu ama listemizde ondan çok daha iyileri var" diye konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Mayıs 2014 12:17
Trabzonspor'dan Flaş Cardozo Açıklaması

Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir takım kurmak isteyen Trabzonspor, transferçalışmalarını sürdürürken başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Yakup Aslan, kaliteli oyuncularınpeşinde olduklarını söyledi.

Aslan, "İyi ve şampiyonluk hedefleyen bir kadro için kolları sıvadık. Herkes Cardozo'yukonuşuyor. Cardozo da iyi, kariyerli bir futbolcu. Bizim prensiplerimiz çerçevesinde uyum sağlarsa, koşullarımızı uygun bulursa, anlaşabilirsek neden olmasın ama şu aşamada Cardozo ile bir sözleşmemiz yok. Henüz anlaşma yok. O ve başka futbolcularla da çalışmaiçerisindeyiz. Çok daha iyi futbolcular da var listemizde" dedi.

Öte yandan bordo-mavililer, bazı gurbetçi futbolcuları da takibe aldı. Bu oyuncular arasında Almanya'nın Leverkusen takımından Emre Can, Schalke'den Kaan Ayhan ile Kayserispor'dakiralık oynayan Grasshopers'tan Levent Gülen listenin ilk sırasındaki isimler. Ayrıca Kayserisporlu Okay ve Sefa Yılmaz için de bordo-mavililer kısa süre içinde hareketegeçecekler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.