Trafiği Tehlikeye Sokuyor

Özel bir şirketin fiber optik kablo döşeme işlerinin uzaması vatandaşlarının vatandaşları çileden çıkardığını Ajans32 dün gündeme getirmişti. Konuyla ilgili tepkiler bugün de devam etti. Konu bu kez trafik.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Ocak 2013 12:43
Trafiği Tehlikeye Sokuyor

Özel bir şirketin fiber optik kablo döşeme işleri uzayınca, çalışmalardan dolayı trafikte de sıkıntılar yaşanıyor. Kaldırımların çalışmalardan dolayı kullanılmaz halde olması nedeniyle vatandaşlar karayolundan ilerlemek zorunda kalıyor. Bu da trafiği tehlikeye düşürüyor.

Özel bir şirketin fiber optik kablo döşeme işi, Ispartalıları deyim yerindeyse çileden çıkardı. Özellikle kentin göbeğindeki Öğrenci Yolu, İdare Mahkemesi civarı, Eski Özel İdare Binası civarı, Mimar Sinan Caddesi, Vali konağı çevresi gibi yerlerde uzun süren çalışmalar bir taraftan trafiği alt üst ederken diğer taraftan da vatandaşlara zor anlar yaşatıyor.

Öğrenci yolunda neredeyse bir haftadır çalışmaların tamamlanmaması başta öğrenci ve öğretmenler olmak üzere tüm vatandaşların sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Özellikle yağışlarla birlikte çamur deryasına dönen yol ve kaldırımlardan geçmek neredeyse mümkün değil.

Konuyla ilgili Ajans32’ye konuşan vatandaşlar “Sanki 1950’li yıllarda yaşıyoruz. Böyle rezalet görmedik. Günlerdir kablo döşeyeceğiz diye hayatımızı felç ettiler. Çamur deryası içerisinde işimize, okulumuza gitmek zorunda kalıyoruz. Bu çalışmaları neden gece yapmıyorlar anlayabilmiş değiliz” dediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.