Trafik Faciası: 1 Düğün 8 Cenaze

Trabzon Doğançay köyünde düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 8 kişi öldü, 30 kişi yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Temmuz 2011 23:56
Trafik Faciası: 1 Düğün 8 Cenaze

Trabzon'da düğün konvoyunda bulunan midibüsün devrildiği kazada ölü sayısının 8'e yükseldiği bildirildi.

Trabzon'da düğün konvoyunda bulunan midibüsün devrildiği kazada ölü sayısının 8'e yükseldiği bildirildi. Kazada, 30 kişi de yaralandı.

Merkeze bağlı Doğançay köyü mevkisinde düğün konvoyunda bulunan Abdullah Birinci yönetimindeki 61 S 0104 plakalı midibüs, dereye yuvarlandı.

Trabzon'un merkeze bağlı Doğançay köyünde bir düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 8 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı. Şarampole yuvarlanıp dereye düşen 61 S 0104 plakalı midibüsteki yaralılar, ambulanslarla Trabzon'daki hastanelere taşınarak tedavi altına alınırken, ölü sayısının artabileceği ifade ediliyor.

KAZADA ÖLENLERİN İSİMLERİ BELİRLENDİ

Kazada ölenlerin isimleri şöyle: Sürücü Abdullah Birinci, yolculardan Murathan, Ufukhan, Safiye, Ceyda ve Sevim Değirmenci ile Aleyna ve Numan Şahin.

Kaza sonrasında olay yerine sevk edilen Afet Acil Durum Müdürlüğü ve Trabzon İtfaiyesi ekipleri, dereye düşen araçta ve çevresinde incelemelerini sürdürüyor. Şuan ölen vatandaşları çıkarma çalışmaları devam ederken, Şehircilik ve Çevre Bakanı Erdoğan Bayraktar olay yerine gelip incelemelerde bulundu

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.