Trafik Kazası: 1 Ölü

Şarkikaraağaç ilçesi Göksöğüt yolu üzerinde minibüs ile kamyonun çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Ekim 2012 09:30
Trafik Kazası: 1 Ölü

Kaza, Isparta-Şarkikaraağaç karayolu Göksöğüt Kasabası yolu mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şarkikaraağaç istikametine giden Mehmet E. idaresindeki 32 SK 882 plakalı kamyon ile Mehmet T’nin kullandığı 42 CRS 23 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan minibüste ağır yaralanan Mehmet T. olay yerinde hayatını kaybederken 1 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis, Jandarma Trafik, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Kıreli ilçesinde Tekel Bayii işletmecisi olduğu öğrenilen Mehmet T’nin cenazesi hastane morguna kaldırılırken, yakınları hastaneye akın etti. Minibüs’te yolcu olarak bulunan Ömer K. olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri tarafından Şarkikaraağaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Ömer K’nin Isparta Tıp Fakültesine sevk edildi. Kaza yapan 42 CRS 23 plakalı minibüsün içerisinde bira şişeleri gözlerden kaçmadı. Ayrıca yaşamını kaybeden Mehmet T. ve yanında yolcu bulunan Ömer K.’nin yapılan kontrollerde alkollü olduğu anlaşıldı. Olay yerine gelen Şarkikaraağaç ilçesi Cumhuriyet Başsavcısı kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum