Trafik Kazası 6 Yaralı

Trafik Kazası 6 Yaralı

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Haziran 2015 17:21
Trafik Kazası 6 Yaralı

Şarkikaraağaç'ta Necati Yıldız'ın kullandığı otomobil ile Rasim Bulut yönetimindeki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Belceğiz Köyü'nden ilçe merkezine seyreden Necati Yıldız'ın(55) kullandığı 32 SF 285 plakalı otomobil, karşı yönden gelen ve şerit ihlali yaptığı iddia edilen Rasim Bulut (26) yönetimindeki 32 SA 762 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, sürücüler Necati Yıldız ve Rasim Bulut'la birlikte araçlardaki Ender Çetin (17), Mustafa Çakır (23), Ömer Ertuğrul (50) ve Mustafa Ertuğrul (52) yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından yaralılar ambulanslarla Şarkikaraağaç Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedaviye alındı.

Durumu ağır olan Rasim Bulut, Mustafa Çakır, Ömer Ertuğrul ve Mustafa Ertuğrul Isparta'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.