Trafik Sorununa 7 Formül 7 Çözüm

Başdeğirmen'den Trafik Sorununa 7 Formül 7 Çözüm

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ocak 2019 17:20
Trafik Sorununa 7 Formül 7 Çözüm

1. IspartaRay…
2. Trambüs…
3. Yeni Kavşak ve Bulvarlar…
4. Akıllı Kavşaklar…
5. Yeni Çevre Yolu…
6. Yaya Koridorları…
7. Bisiklet İstasyonları…

İşte 7 Formül 7 Çözüm Projesi…

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, yaptıkları anket çalışmalarının ardından kentin en önemli sorunlarından birinin trafik olduğunu tespit etti. Başdeğirmen, bu sorunun çözümü için, 7 Formül, 7 Çözüm Projesi üretti.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, ilk projesini açıkladı. Trafik sorunu ve ulaşım sorununun çözümüne ilişkin proje video filmi ile izletildi. Başdeğirmen’in 7 formül, 7 çözüm başlıklı proje kapsamında; Isparta Tren İstasyonu ve mevcut demiryolu hattı değerlendirilecek, IspartaRay kurulacak. IspartaRay, şehir merkezi ile üniversite, şehir merkezi ve OSB arasında sefer yapacak.

Başdeğirmen, yine şehir merkezi ile üniversite arasında Trambüs Hattı kurulması, Yeni kavşaklar ve bulvarlar, akıllı kavşaklar, yeni çevre yolu, yaya koridorları ve Bisiklet istasyonları ile kentin trafik sorununu çözmeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum