Trafik Ve Otopark Sorununu Çözecek

Belediye Başkanı Günaydın, şehir merkezinin en büyük sorunu olan trafiğe büyük bir neşter vurmaya hazırlanıyor. Günaydın’ın hedefinde trafik sorununun çözümü için yol genişletme var.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Mayıs 2014 00:02
Trafik Ve Otopark Sorununu Çözecek

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, büyük projelere imza atmak için kolları sıvadı. Günaydın, yıllar geçtikçe iyice içinden çıkılmaz bir hal olan trafik sorunu için yol genişletme yöntemine başvurmaya hazırlanıyor.

Hem yolların dar olması hem de yollara yapılan araç parkı nedeniyle trafiğin tıkanma noktasına geldiğini belirten Günaydın, ‘’Yolları genişletme çalışması yapacağız. Bu konuda Meclis üyelerimizle birlikte bir çalışma yapmak istiyoruz. Yolu genişletmenin birkaç farklı yöntemi bulunuyor. Bu yöntemler sayesinde yolu genişleterek akışı sağlamak istiyoruz’’ dedi.

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN MECLİS ÜYELERİNE GÜVENİYOR
Öte yandan yeni dönemde yapacağı projeler konusunda Meclis üyelerine sonsuz güven duyduğunu ifade eden Günaydın, ‘’Bu dönemde meclis üyelerimizi pürüzsüz bir şekilde seçmeye gayret gösterdik. Onlardan çok şey bekliyorum. Isparta’nın en büyük sorunlarını çözmek için kendilerine ihtiyaç duyacağız. Güzel projeler ortaya çıkacağına inanıyorum. Daha yapacağımız çok iş var’’ diye konuştu.

Ekspres Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum