Trafikte Online Randevu Sistemi

Isparta Emniyet Müdürlüğü www.isparta.pol.tr kurumsal internet sitesinde güncel web teknolojilerini kullanarak yeni hizmetler vermeye devam ediyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Haziran 2013 16:34
Trafikte Online Randevu Sistemi

Isparta Emniyet Müdürlüğü www.isparta.pol.tr kurumsal internet sitesinde güncel web teknolojilerini kullanarak yeni hizmetler vermeye devam ediyor. Trafikte Online Randevu Sistemi ile ilgili emniyetten yapılan açıklamada "Isparta Emniyet Müdürlüğümüze ait www.isparta.pol.tr kurumsal internet sitemizde güncel web teknolojilerini kullanarak yeni hizmetler verilmeye çalışılmaktadır. Bu amaç doğrultusunda, vatandaşlarımızın trafik tescil ve sürücü belgesi hizmetlerini sıra beklemeden, modern çağın gereksinimlerine uygun bir şekilde ve daha hızlı yapabilmesi için Emniyet Müdürlüğümüze ait kurumsal internet sitesi içerisinde bulunan “ONLİNE HİZMETLER” modülünün altında bulunan“Trafik Tescil Randevu” ve “Sürücü Belgesi Randevu” işlemleri hizmet vermeye başlamıştır" denildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum