Trafikte Taviz Yok

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, trafikte hiçbir kural ihlaline tahammüllerinin olmadığını kaydederek, “Hız ihlali, kırmızı ışık ihlali, alkollü araç kullanımı… babam olsa affetmem” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Kasım 2012 12:38
Trafikte Taviz Yok

Isparta Emniyet Müdürü Mehmet Or, kırmızı çizgilerini net bir şekilde ifade etti. Or, özellikle trafikte kural ihlalleri konusunda titiz davrandıklarını kaydetti. Kırmızı ışık ihlali, alkollü araç kullanımı, hız limiti aşımı gibi konularda taviz vermeyeceklerini anlatan Emniyet Müdürü Mehmet Or, bu kararlılığını “Bu hususlarda kural ihlali yapan babam da olsa affetmem” diyerek ifade etti.

Or, Çünür Mahallesi’nde yapılan Huzur Toplantısı’nda vatandaşların şikayetlerinin dikkat çekici olduğunu belirterek “Çünür’de vatandaşlar diyor ki, ‘zaman zaman tarlamıza gidemiyoruz’. Piknik alanlarında araçlarında alkol alan vatandaşlarla ilgili ciddi çalışmalar yapıyoruz. Bu hususlarda taviz vermeyiz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum