Trafo Arızası Isparta'yı Felç Etti

TEDAŞ’ın dağıtım merkezinde aşırı yüklenme sonucu meydana gelen kablo patlamaları nedeniyle Isparta’nın bazı kesimlerinde dün öğleden sonra elektrik kesintisi meydana geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2012 10:48
Trafo Arızası Isparta'yı Felç Etti

Türkiye Elektrik Dağıtım A.Ş.’nin Isparta’da bulunan fatura ödeme ve abone işlemleri yapılan 113. Cadde’deki Şubesi’nde, dün öğle saatlerindeki elektrik kesintisi nedeniyle vatandaşlar saatlerce beklemek zorunda kaldı.

Çevredekilerden edinilen bilgiye göre, dün saat 13.30 sıralarında meydana gelen elektrik kesintisi nedeniyle, abonelik işlemleri ve fatura ödemek için şubeye gelen vatandaşlar saatlerce kesintinin sona ermesini beklediler.

Ajans32 muhabirinin saat 16.00 sıralarında gittiği TEDAŞ Şubesi’nde kesintinin devam ettiği gözlenirken, arızanın Göltaş civarındaki dağıtım merkezinde meydana geldiği kaydedildi.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız TEDAŞ Isparta İl Müdürü Niyazi Kıvılcım, aşırı yüklenme neticesinde dağıtım merkezindeki kablolarda patlama meydana geldiğini belirtti.

Bu nedenle ilin bazı kesimlerine elektrik verilemediğini ifade eden Kıvılcım, 113. Cadde üzerindeki şubelerindeki kesintiyle ilgili şunları kaydetti:
“Tahsilat ve abonelik işlemleri yaptığımız 113. Cadde’deki binamızda da elektrik kesintisi mevcut… Normal şartlarda o binamızda bizim kesintisiz güç kaynağımız vardı ancak, bu kaynağın aküleri de arıza yaptı. Bu sebeple halkımızın işlemleri aksadı. Onarım çalışmalarımız devam ediyor. Ben de bizzat dağıtım merkezine gidiyorum. Kesintinin giderilmesi halinde, personelimiz mesai yapıp, halkımızın tamamlanamayan işlerini halledeceğiz.”

Feti KILIÇ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum