Traktörünü Satan Bilge Isparta’ya Geliyor

Traktörünü Satan Bilge Isparta’ya Geliyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Kasım 2017 16:54
Traktörünü Satan Bilge Isparta’ya Geliyor

Bir çiftçi ve sosyal girişimci olan TEMA Gönüllüsü Tanfer Dinler, “Girişimciliğe, Gençliğe ve Geleceğe Farklı Bir Bakış” söyleşisiyle Isparta’ya geliyor.

TEMA Gönüllüsü Tanfer Dinler, Türkiye’nin dört bir yanını dolaşarak TEMA Vakfı İl Temsilcilikleri ve Genç TEMA Toplulukları ev sahipliğinde düzenlenen söyleşilerde gençlerle buluşmaya devam ediyor. Söyleşi serisine Hakkari’den başlayıp Aydın’da devam eden Tanfer Dinler, bu sefer de Isparta’ya geliyor. Dinler, 22 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 10:30'da Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Prof. Dr. M. Lütfü Çakmakçı Kültür Merkezi A Salonu’nda “Traktörünü Satan Bilge’den Girişimciliğe, Gençliğe ve Geleceğe Farklı Bir Bakış” söyleşisinde öğrencilerle buluşacak. SDÜ Genç TEMA Topluluğu’nun ev sahipliğinde gerçekleşecek söyleşiye katılanlar arasından iki öğrenciye burs sağlanacak ve tüm katılımcılara katılım belgesi verilecek.

Kimdir?
Tanfer Dinler bir çiftçi ve sosyal girişimci olarak, bu topraklarda yaşayan bizlerin kolektif bilincimizi doğadan ve topraktan aldığımızı hatırlatıyor. Köy köy dolaşarak yarattığı kolektif bilinçle çiftçiler ve köy kadınları için uyguladığı projeleri, Avrupa Birliği (AB) ülkelerinde eşdeğeri olmayan Tarım Sigortaları Havuzu TARSİM'i, eşiyle birlikte kırk yıldır yürüttüğü köy çocukları eğitim projelerini paylaşıyor. Tanfer Dinler, 28 yıldır İstanbul Üniversitesi'nin yanı sıra farklı üniversitelerdeki genç girişimcileri yetiştirmekle kalmayıp onların projelerine doğrudan destek veriyor. Farkındalık ve düşünce yönetimi, etkin kişisel yönetim ve liderlik konularında şirketlere eğitim veren, insanların yanı sıra bitkileri ve hayvanları da yetiştiren ''Çiftçi'' Dinler, yüze yakın ülkede çalışmalar yapmış, Uluslararası Sosyal Girişimciler Ağı “Ashoka” tarafından Fellow seçilmiştir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.