Transferde Dolu Dizginler

Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden DSİ Spor (Y. Ispartaspor), dış transferde atağa geçti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2014 11:04
Transferde Dolu Dizginler

Geçtiğimiz hafta ligin iddialı ekiplerinden Bucak Belediye Oğuzhanspor karşısında altın değerinde 1 puan çıkaran temsilcimiz, bu haftaki Konyaaltı Belediyespor maçı öncesinde dış transferde adeta gövde gösterisi yaptı.

7 futbolcuyla sözleşme imzalayan DSİ Spor (Y. Ispartaspor), 17 Ekim Cuma günü son erecek transfer dönemine kadar birkaç daha takviye yapmayı planlıyor.

7 FUTBOLCUYLA SÖZLEŞME İMZALANDI
Olağanüstü Genel Kurul öncesinde takımın başına getirilecek olan Mehmet İpekçi’nin bürosunda gerçekleştirilen imza töreninde Nijeryalı santrfor Ndukaine Victor Emeki, kaleci Joseph Wanofi Amoniyi Joseph, Konyaaltı Belediyespor’dan orta saha Süha Alperen Koçaşlı, Galatasaray’dan sol bek Emre Can Aktaş, kaleci Mehmet Kırmızıtaş, Ceyhanspor’dan kaleci Samet Çavdar ve Bolu Geredespor’dan sağ açık Hakan Özkanlı ile sözleşme imzalandı.

İpekçi, “Yeni transferlerimizle gücümüze güç kattık. Güzel günler bizi bekliyor. Bucak maçında Turuncu Eğitim Dershanesi bizlere sponsor oldu. Her hafta bir sponsorumuz olacak. Ayrıca 30 Ekim’de düzenlenecek kongrede güçlü bir yönetimle yolumuza devam edeceğiz. Bizlere bu uğurda yalnız bırakmayan Efsane Başkanımız Atakan Yazgan’a, İstanbul ve Ispartalı işadamlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Bu takım herkesin takımı. Ayrıca önümüzdeki haftalarda kenti de bayraklarla donatacağız. Bu konuda yine Atakan Yazgan Bey yine desteğini bizlerden esirgemiyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum