Tren Umudu Suya Mı Düşüyor?

Isparta ve Burdur kamuoyunda yolcu treni tartışmalarının yoğun olarak konuşulduğu bu günlerde, Isparta garına gelen yolcu treni görenleri şaşırttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ağustos 2012 15:07
Tren Umudu Suya Mı Düşüyor?

Isparta-Burdur yolcu treni seferlerinin yeniden başlayacağı haberlerinin konuşulduğu bugünlerde, geçtiğimiz Cumartesi günü bir yolcu treninin Isparta’da bulunması umutları yeşertti.

Kasım 2004 tarihinden itibaren ilimizden 3 tren seferinin iptal edildiğini öğrenildi. Bu seferlerin birincisinin Isparta-Burdur seferi olduğu, 3 Mart 2008 tarihinde Isparta-Burdur-İzmir Göller Yöresi Ekspresi ile 24 Temmuz 2008 tarihinde ise Burdur-Isparta-İstanbul Pamukkale Ekspresi tren seferlerinin iptal edildiğini elde edilen bilgiler arasında.

Bu tren seferlerinin iptalinin bölge insanının mağduriyetine neden olduğunun altını çizen vatandaşlar, “bu seferler hızlı tren seferlerinin alternatifi değildir” dedi. Vatandaşlar, Isparta’da 50 bin, Burdur’da da 30 bin üniversite öğrencisinin yaşadığını belirterek “yolcu treninin kaldırılması hatası asla bu insanların olamaz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum