TRT Spor’da Tarık Söyleyici Rüzgârı

TRT Spor’da Tarık Söyleyici Rüzgârı

Yayınlanma:
TRT Spor’da Tarık Söyleyici Rüzgârı

TRT Spor’da Çarşamba günleri yayınlanan 1. Lig programında eski Fenerbahçeli futbolcu, ünlü yorumcu Hayri Ülgen, Teknik Direktör Giray Bulak, yorumcu Cüneyt Ersan’ın katıldığı programda Ispartalı Teknik direktör Tarık Söyleyici’den övgü ile bahsedildi.

Isparta’nın öz be öz evladı olan ve yıllarca Ispartaspor’a futbolcu olarak forma giydikten sonra jübilesini yapın daha sonra da takıma Teknik Direktör olarak hizmet vermiş olan Spor Adamı ve Pro Lisans Sahibi Teknik Direktör Tarık Söyleyici, bir kez daha Isparta gündemine oturdu. 

TÜRK FUTBOLU 

MASAYA YATIRILDI 

TRT Spor’da Çarşamba günleri yayınlanan 1. Lig programında eski Fenerbahçeli futbolcu, ünlü yorumcu Hayri Ülgen, Teknik Direktör Giray Bulak, yorumcu Cüneyt Ersan, Türk futbolunun çöküşünü konuştular. Türk futbolunun son durumunu değerlendirirken üst liglerde siyaset ve torpille görev yapan teknik adamların futbolu kaosa sürüklediğinden bahsedildi.

PROGRAMDA PROLİSANSLI TARIK 

SÖYLEYİCİ’DEN BAHSEDİLDİ 

Sportif Direktörlerin üstten görevlendirilerek teknik adamların altını kazdığını söyleyen Baba lakabıyla tanına Hayri Ülgen, programda ayrıca Antalyaspor’da şampiyonluk yaşayan, Ispartaspor’u 4 kez şampiyon yapan Puro Lisanslı Teknik Direktör Tarık Söyleyici’den de bahsedildi. 

ÜLGEN; “İŞİN EHLİ TEKNİK DİREKTÖRLER 

YERİNE TORPİLİ OLANLAR GÖREV ALIYOR” 

Puro Lisans Sahibi Tarık Söyleyici ve Kemal Kılıç gibi isimlerin torpili olmadığı için üst liglerde görev yapamadığını söyleyen Ülgen, “Belgesi ve tecrübesi olmayan isimleri takımların başına getiriyoruz. Sezon boyunca takımlar sürekli teknik adam değiştiriyor. Halbuki Puro lisans belgesi olan ve tecrübeli teknik adamlar bu işin ehli. Ancak torpili olmadığı için takım çalıştıramıyorlar. Tarık Söyleyici ve Kemal Kılıç gibi isimlere yazık oluyor” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.