TRT Vericisinde Mahsur Kaldılar

Sağanak yağmur sebebiyle Alanya ve Isparta'da göçükler meydana geldi. Burdur'da ise 2 özel güvenlik görevlisi TRT vericisinde mahsur kaldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2012 18:52
TRT Vericisinde Mahsur Kaldılar

Elverişsiz hava şartları Antalya ve çevresinde de etkili.Alanya'nın Yaylalı köyünde iki haftadır aralıklarla devam eden sağanak yağış sebebiyle göçük yaşandı.

Göçüklerden dolayı bazı evler boşaltıldı. Kargıcak beldesinde de benzer bir durum yaşandı. Yağışların vurduğu bir başka yer Isparta'nın Güneyce köyü oldu.

Heyelan yüzünden köydeki evlerde derin çatlaklar oluştu. Isparta Valisi Memduh Oğuz ve yetkililer bölgede incelemelerde bulundu. Memduh Oğuz, "Arkadaşlarımın tespit ettiği 18 bina var. Bu 18 binayı boşaltacağız. Bu vatandaşlarımızın can emniyeti bakımından olacak. Onlara kira yardımı yapacağız" dedi.

Köyde kalmak isteyenlere ise kalıcı konutlar yapılanakadar konteyner ve prefabrik türü evler verilecek.

TRT Vericisinde Mahsur Kaldılar
Burdur'da kar yüksek kesimlerde yolları kapattı. TRT'nin Koçaş Dağı'ndaki vericilerinde güvenlik görevlisi 2 kişiye ulaşılamıyor. Görevlilerin imdadına kar ambulansı gönderildi ancak yeterli olmadı. Yolların açılıp görevlilere ulaşılmasının birkaç gün sürebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.