TŞOF Başkanı Isparta’da

TŞOF Başkanı Isparta’da

Yayınlanma:
TŞOF Başkanı Isparta’da

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, federasyon yönetim kurulu toplantısı için Isparta’ya geldi. Toplantı öncesi Apaydın, Isparta Valisi Vahdettin Özkan, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı ile Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural’ı ziyaret etti.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, federasyonun yönetim ve denetim kurulu toplantısı için Isparta’ya geldi. Federasyon Başkanı Apaydın’ın ilk durağı Isparta Şoförler Odası oldu.
Burada Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Yönetim Kuruluyla da bir araya geldi. Oda başkanı Ahmet Tural tarafından karşılanan Apaydın, burada yönetim kurulu üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.
Ziyarette konuşan Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkan Vekili, Isparta Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Ahmet Tural, “Ankara’da şoför esnafının hakkını arayan ve koruyan bir genel başkanımız var” dedi.

Isparta’nın önemli bir kent olduğunu vurgulayan Federasyon Başkanı Fevzi Apaydın ise, bu nedenle Şoförler Odası Ahmet Tural’la çalışma sözünde bulunduğunu ve bunu yerine getirdiğine dikkat çekti.

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Aybatılı’yı ziyaret etti
Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’yı da ziyaret etti.

Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, esnaf ve sanatkarın sorunları da gündeme geldi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Esnaf ve Sanatkarlar odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, şoför esnafının ülkenin en önemli esnaf grubu içerisinde yer aldığını belirterek, her zaman şoför esnafına destek olmaya çalıştıklarını ifade etti.

“Vali Özkan’ın şoför esnafına katkısı fazladır”
Apaydın son olarak Isparta Valisi Vahdettin Özkan ile biraraya geldi.
Isparta Şoförler Odası Başkanı Ahmet Tural’ın da yer aldığı ziyarette konuşan Vali Vahdettin Özkan, sivil toplum kuruluşlarıyla hem şoförlerin iyi hizmet sunabilmesi hem de vatandaşın daha güzel hizmet alabilmesi için el birliğiyle çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın ise, “Valilerimiz İl Trafik komisyonunda hem devletin hem de esnafın yanında olmalıdır. Bu konuda sizin bize katkınız çoktur” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.