Tuana Bebek Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Ramazan ayının ilk haftasında alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil, bebek arabasıyla yolun karşısına geçmeye çalışan 25 yaşındaki Tuba Akyol’a çarpmış, metrelerce sürüklenen bebek arabasındaki 8 aylık Tuana ile annesi yaralanmıştı. Haftalardır yaşam

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2013 12:22
Tuana Bebek Yaşam Mücadelesini Kaybetti

Ramazan ayının ilk haftasında alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil, bebek arabasıyla yolun karşısına geçmeye çalışan 25 yaşındaki Tuba Akyol’a çarpmış, metrelerce sürüklenen bebek arabasındaki 8 aylık Tuana ile annesi yaralanmıştı. Haftalardır yaşam mücadelesi veren Tuana Bebek bugün yaşam mücadelesini kaybetti.

OLAY NASIL OLMUŞTU
Olay Tuhafiyeciler Sitesi önünde yolun karşısına geçmeye çalışan Tuba Akyol ve bebek arabasında bulunan 8 aylık Tuana’ya, M. U. yönetimindeki otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle Tuana bebeğin içinde olduğu bebek arabası metrelerce sürüklenerek park halindeki otobüsün altına girdi. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan Tuba Akyol da yaralandı.

Kaza sonrası olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan anne ve bebek, Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne götürüldü.

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ
SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Tuana Bebek 14 gün süren yaşam mücadelesini bugün kaybetti.
Tuana bebeğe çarpan alkollü sürücünün serbest bırakılması da tartışmalara neden olmuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum