Tufan Uysal’dan Yalvaç’a Ziyaret

Tufan Uysal’dan Yalvaç’a Ziyaret

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2017 07:35
Tufan Uysal’dan Yalvaç’a Ziyaret

Isparta Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Tufan Uysal, Yalvaç İlçesi'ni ziyaret ederek Küçük Deri Sanayi Sitesi'nde incelemede bulundu.                                                     

Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Tufan Uysal, Yalvaç'ı ziyaret etti. Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası'nı ardından Yalvaç Küçük Deri Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Fahri Kodal'ı ziyaret eden Uysal, "Sayın valimizin talimatları doğrultusunda sanayi işletmelerimizi her ay ziyaret ederek bilgi alışverişinde bulunuyoruz. Bugün de Yalvaç'ta hem Ticaret ve Sanayi Oda'mızı hem de kooperatif başkanımızı ziyaret ettik. Yalvaç Küçük Deri Sanayi Sitesi bakanlığımız vasıtası ile yapılmıştı. Bu yerin de son durumu hakkında kooperatif başkanımızdan bilgi aldık" diye konuştu.

Yapımına 2012 yılında başlanan ve 2015 yılında tamamlanan 24 işyerinin bulunduğu kooperatif sitesindeki bir işletmeyi ziyaret eden İl Müdürü Tufan Uysal, buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Uysal, yapımı tamamlanmasına rağmen çalışmalara başlanamayan işyerleri hakkında hem işletmecilerden hem de kooperatif başkanından bilgi aldı.

Deri Sanayi Kooperatifi'nin kesin kabulünün yapılmasından sonra bakanlığın devreden çıktığını ancak yine de sorunun çözümü için gerekli yerlerle görüşmelerde bulunacağını aktaran Uysal, gelişmeler hakkında kendilerini de bilgilendireceğini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.