Tuğba Özay Iyaşpark’ta Nefesleri Kesti!

Tuğba Özay Iyaşpark’ta Nefesleri Kesti!

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2015 10:13
Tuğba Özay Iyaşpark’ta Nefesleri Kesti!

Iyaşpark AVM ve Firmajans Reklam Ajansı tarafından organize edilen defile ile firmaların İlkbahar-Yaz sezonu kreasyonları tanıtıldı. Her yıl geleneksel olarak düzenlenen defilenin bu sezon ünlü konuk mankeni Tuğba Özay oldu. Defileye Alışveriş Merkezinde bulunan birçok firma katılarak markalarını ve kreasyonlarını izleyenlere tanıtma fırsatı buldu.

Tuğba Özay’ın eşsiz sunumu ve şarkıları eşliğinde profesyonel mankenlerin sunumuyla Iyaşpark Alışveriş ve Yaşam Merkezinde bulunan çeşitli markaların İlkbahar-Yaz sezonu ürünleri müşterilerin beğenisine sunuldu. Sunuma Mert Karacan eşlik etti ve yarışma öncesinde izleyenlere çeşitli hediyeler dağıtıldı. Defilede ünlü manken Tuğba Özay yoğun ilgi gördü. Yaz sezonunun rengarenk ürünlerinin hakim olduğu defilede ünlü manken Tuğba Özay izleyenlerden tam not aldı. Isparta Iyaşpark AVM’de düzenlenen defilede çocuk mankenler de üzerlerindeki yeni sezon kıyafetleri başarıyla sergileyerek izleyenlerden büyük alkış topladı. Defileye Mango, Boyner, Hummel, LCWaikiki, Karaca, Kom, Artun Deri, Süvari Giyim, Jimmy Key, Parantez, Collezione, Altınyıldız, Koton, Tekzen, A&G Saat gibi birçok firma katıldı. Defilede Ersoy Kuaför saç tasarım sponsoru, Opel Mutsan ulaşım sponsoru, Samsung teknoloji sponsoru, Tezcan Müzik ses ve ışık sponsoru olarak yer aldı. Defile manken Tuğba Özay’ın şarkıları ve çocuklarla danslarıyla sona erdi.

Defile hakkında bilgi veren Iyaşpark AVM Genel Müdürü Celalettin Çalış düzenledikleri defilenin asıl amacının Isparta ve bölge halkı tarafından yoğun ilgi gören Alışveriş Merkezinin içinde barındırdığı firmalarla halkı buluşturmak ve onların yeni sezon ürünlerini bir arada görmelerini sağlamak olduğunu söyledi. Bunun yanı sıra insanların kaliteyi büyük şehirlerde değil kendilerine çok yakın olan Iyaşpark AVM’de bulabileceklerini de vurguladı. Bu tür organizasyonların Firmajans Reklam Ajansı ile birlikte düzenlenmeye devam edileceğinin müjdesini veren Çalış, tüm firmalara ve izleyenlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.