Tuhafiyeciler Sitesi’ni Cazibe Merkezi Yapacağız

Tuhafiyeciler Sitesi’ni Cazibe Merkezi Yapacağız

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ocak 2019 14:46
Tuhafiyeciler Sitesi’ni Cazibe Merkezi Yapacağız

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta’nın en eski alışveriş merkezlerinden birisi olan Tuhafiyeciler Sitesi’ni ziyaret etti. Site esnaflarıyla görüşen Başdeğirmen, gördüğü manzara karşısında şok yaşadığını söyledi.

Tuhafiyeciler Sitesi’nin eski canlı ve hareketli günlerini hatırladığını belirten Başdeğirmen, “böylesine güzel, şehrimizin en iyi noktasındaki alışveriş merkezinin bu duruma düşmesi çok acı verici bir durum. Buraya artık müdahale edilmelidir. Eğer Tuhafiyeciler Sitesi kaderine terk edilirse çok yakın zamanda burada ticaret biter. Biz Tuhafiyeciler Sitesi’ni eski günlerine kavuşturmak istiyoruz. Buradaki esnafımızla birlikte, konuşarak, istişare ederek bir şeyler yapacağız. Esnafımızla işbirliğinde Tuhafiyeciler Sitesi’ni eski günlerine kavuşturacağız. Burada eskiden yürüyen merdivenler vardı. O merdivenlerin cazibesi ile buralar dolup taşardı. Şimdi merdivenler çalışmıyor. Bunlar küçük ve kolay işler. Belediye olarak bu siteye el atacağız, her türlü sorununu çözeceğiz. İnşallah Tuhafiyeciler Sitesi eskisi gibi canlı olacak, hareketli olacak” diye konuştu.

AK Parti Adayı Şükrü Başdeğirmen’in ziyaret ettiği esnaflar sitede artık iş yapamadıklarını çok kötü durumda olduklarını söylediler. Tuhafiyeciler Sitesi’ne Belediyenin el atmasını isteyen esnaflar, aksi taktirde tamamen boşalacağını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum