Tüm Elektrik Sayaçları Değişecek

CLK Akdeniz Elektrik şirketi il genelindeki bütün sayaçları ücretsiz olarak elektronik sayaca değiştirecek. Böylece okuma ile ilgili sorunlar ortadan kalkacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Nisan 2014 16:26
Tüm Elektrik Sayaçları Değişecek

Isparta, Burdur ve Antalya'nın elektrik dağıtım özelleştirmesini alan ve bazı uygulamalar nedeniyle vatandaşların tepkisini çeken CLK Akdeniz Elektrik Dağıtım A. Ş. Bu kez vatandaşların memnun kalacağı bir uygulamayı hayata geçiriyor.

CLK Akdeniz Elektrik Dağıtım A. Ş. Isparta İl Müdürü Niyazi Kıvılcım, sayaç okumalarındaki sorunları en alt düzeye indirmek ve teknik sorunları ortadan kaldırmak için bütün sayaçların elektronik olacağını söyledi.

Kıvılcım, il genelinde 250 bin elektrik abonesi bulunduğunu belirterek: "Bütün sayaçlar elektronik sayaç olacak. Sayaçların değişimini firmamız ücretsiz olarak yapacak. 10 yılını tamamlanmış elektronik sayaçlarda ücretsiz olarak yenileri ile değiştirilecek.

Daha sonra sayaçlarımız optikport ile okunacak. Yani okuyucu hatası en aza indirilecek. Böylece vatandaşlarımızın şikayetleri de ortadan kalkacak.

Sayaçta ne varsa o anında görülecek" dedi. Kıvılcım, abonelerin bilgi güncellemesine önem vermelerini de isteyerek: "Sayaç yenilenmesinin ardından sayaçları evin dışına çıkaracağız. Fatura ve ihbarnameleri de sayacın yanına koyacağız.

Bununla birlikte bilgilerini güncelleyen abonelerimize fatura bilgileri veya diğer evrak bilgileri SMS ve mail yolu ile bildirilecek. Amacımız bilginin abonemize ulaşması ve abonemizin mağdur olmaması özelleştirme ve devamında bazı uygulamaların değişmesi nedeniyle geçiş dönemi yaşanıyor. Bu süreçte en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Tek amacımız var abonelerimize yani müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum