Tüm Kongreler Isparta’da

Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, üniversitenin şehre katkısı ve şehir – üniversite işbirliği için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yayınlanma:
Tüm Kongreler Isparta’da

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, akademisyenlere ve personeline tüm etkinliklerin Isparta’da yapılması için talimat verdi.

Geçtiğimiz hafta bu konuda geniş katılımlı ve somut adımların atıldığı bir toplantı düzenleyen Rektör İbicioğlu, dekanlar ve müdürler ve yetkililere yeni bir talimat daha verdi. Rektör İbicioğlu, SDÜ bünyesinde bulunan akademisyen ve bölümlerin düzenleyeceği bütün kongre ve etkinliklerin Isparta’da düzenlenmesini istedi. İbicioğlu, talimatı ile ilgili olarak şunları söyledi:

“Isparta’da otel ve benzeri alt- yapının bulunmadığı gerekçesi ile kongreler ve bazı etkinlikler Antalya ve çevre illerde yapılıyordu. Bundan sonra SDÜ tarafından düzenlenen bütün etkinlikler Isparta’da yapılacak. 5 yıldızlı otelimiz ve şehrimizin her türlü imkanı var. Bu tür etkinlikler şehre ekonomik ve kültürel anlamda ciddi katkılar sağlar.
SDÜ olarak Isparta için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bilimsel, ekonomik, kültürel, sanatsal, her alanda Isparta için çalışmalarımızı sürecek.

Bu kapsamda da SDÜ’nün bütün kongre ve etkinlikleri Isparta’da yapılacak. Başka illerde etkinlik olmayacak.”
Öte yandan şehir – üniversite işbirliği toplantısında gündeme gelen konular hayata geçmeye başlıyor. Sektörler ile SDÜ’nün ilgili birimlerinin toplantıları düzenlenmeye başlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum