Tüm Ruhsat Taleplerine Yanıt Verildi

Isparta Belediyesi İmar Müdürlüğü’nde inşaat ruhsatı almak için artık aylarca bekleme dönemi bitti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Eylül 2012 00:24
Tüm Ruhsat Taleplerine Yanıt Verildi

İmardan sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Eren, vatandaşın ruhsatla ilgili her türlü başvurusunun en kısa zamanda değerlendirildiğini söyledi.

Göreve geldiğinde 60 adet ruhsatın beklediğini gördüğünü kaydeden Eren, “ Tüm bu ruhsat taleplerine yanıt verildi. Şu anda elimizde bekleyen 5 dosya var. Onlar da en kısa zamanda verilecek. Ruhsat vermek için bir ay yasal süre var. Ama biz 15 gün içinde vatandaşın isteğine yanıt veriyoruz. Hatta 10-12 günde ruhsat veriliyor” dedi.

İmar Müdürlüğü’nde görevli 28 personelin vatandaşın işlemlerini tamamlamak üzere hızlı bir şekilde çalıştığını kaydeden Eren, “Bu yıl içinde 177 inşaat ruhsatı verilmiş. Bunlardan 35’i vatandaş tarafından alınmamış. Şu anda elimizde bekleyen 5 dosya var. 144 adet de kat irtifakı dosyası verilmiş. Bu konuda duyarlılık gösteren personele teşekkür ediyorum. Isparta Belediyesi, vatandaşın işini çabuk görmek için var” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.