Tüm Türkiye Bu Projeyi Konuşacak

Amerika'daki ziyaretinin ardından Mart ayının sonunda çok önemli bir projeyi kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi. Günaydın, bu projeyle tüm bölgenin hatta tüm Türkiye'nin Isparta'yı konuşacağını iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2013 17:38
Tüm Türkiye Bu Projeyi Konuşacak

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Amerika’daki ziyaretinin ardından Mart ayının sonunda çok önemli bir projeyi kamuoyuna açıklayacaklarını bildirdi. Günaydın, bu projeyle tüm bölgenin hatta tüm Türkiye’nin Isparta’yı konuşacağını iddia etti.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, katıldığı Amerika programından 24 Mart’ta dönecek. Ayağının tozuyla Isparta adına çok önemli bir projeyi hayata geçireceklerini belirten Günaydın, “Mart ayının sonunda bombayı patlatıyoruz” dedi. Bu haberle tüm Türkiye’nin Isparta’yı konuşmaya başlayacağını ileri süren Günaydın, daha bombaların bununla sınırlı kalmayacağını, arkasından 3-4 projeyi daha açıklayacağını bildirdi.

Bugüne kadar hiç duyulmamış olan bu hizmetleri Isparta halkıyla paylaşmak için sabırsızlandığını ifade eden Günaydın, projelerin davullu zurnalı büyük bir açılış töreniyle kutlanacağını belirtti.

YAPACAĞIMIZ PROJELER SEÇİM YATIRIMI OLARAK DÜŞÜNÜLMESİN 2013’ün ikinci yarısının Isparta Belediyesinin dönemi olacağını ifade eden Günaydın, şu açıklamalarda bulundu: “Sizlerin de bildiği gibi belediyeyi tekrar devraldığımızda büyük bir borç yığınıyla karşı karşıya kaldık.

Söylemek istemiyorum ama bunları, örnek Özkanlar Alt geçidini Hasan Balaman yaptı. Ama 1 kuruş para ödememiş. Aynı şekilde sigorta, maliye borçları ve diğerleri. Yapmış doğru yapmış ama paralarını ödememiş. Balamanın yaptığı şeylerin parasını bizler ödedik. Sigortaları, maliye borçlarını bizler ödedik. Ve bunları temizlemek 2,5 yılımızı aldı. Varın siz düşünün artık. Tabi bunun yanında hizmetlerimiz de aksatmamaya gayret ettik.

Belediyemiz 2,5 yıl sonra kendisini bulmaya başladı. Bu zamandan sonra fark edersiniz ki yatırımlarımızı yapmaya başladık. Yani bizim şu an hayata geçirdiğimiz projeler aslında göreve geldiğimiz de zaten kafamızdaki projelerdi. Ama borçlar yüzünden şimdi yapabilme imkânını bulduk. Bu yüzden seçim yatırımı olarak değerlendirilmesin. Seçim şu an içim aklımın herhangi bir yerinde yok. Ben hizmete bakıyorum. Seçimler 3 yıl sonra olsa da ben bu hizmeti yine bu aylarda yapacaktım. Ama vatandaşlarımız takip etsinler bu yıl Isparta Belediyesinin yılı olacak. Öyle güzel projeleri hayata geçireceğiz ki, duyanların deyim yerindeyse dudakları uçuklayacak. Amerika dönüşü bombaları patlatmaya başlayacağız.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum