Tüm Yetkililerimiz Beraat Etti

2007 yılında gerçekleşen uçak kazası ile ilgili dava dün sonuçlandı. Atlas Jet yetkilisi olarak habere konu olan Yavuz Çizmeci'nin Atlas Jet'le ilgisinin bulunmadığının altını çizen Atlat Jet, tüm yetkililerinin davadan beraat ettiğini kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Ocak 2015 10:52
Tüm Yetkililerimiz Beraat Etti

Atlas Jet'ten yapılan açıklama şöyle; "Değerli Basın Mensubu, 2007 yılında gerçekleşen Isparta kazası ile ilgili dava 06.01.2014 tarihinde sonuçlanmış ve Atlasjet'in tüm yetkilileri beraat etmiştir. Konu ile ilgili web sitenizde yer alan haberde Yavuz Çizmeci'nin adı Atlasjet yöneticisi olarak anılmış olup kendisi World Focus Yönetim Kurulu üyesi olmakta ve Atlasjet ile hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır.

Konu, tarafımız açısından büyük bir hassasiyet taşıdığından, bu önemli detayı siz değerli basın mensuplarının dikkatine sunar, web sitenizde bu şekilde bir düzeltme yapılmasını rica ederiz"

Ajans32 olarak Yavuz Çizmeci'nin isminin sehven Atlas Jet yöneticisi olarak yazılmasından dolayı Atlas Jet yöneticilerinden ve okuyucularımızdan özür diliyoruz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.