Tuncay Engin Ankara'da

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, Bakanlık tarafından görevden alınmasının ardından geçtiğimiz gün resmen ilişiğini keserek, Ankara'ya gitti.

Yayınlanma:
Tuncay Engin Ankara'da

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, Bakanlık tarafından görevden alınmasının ardından geçtiğimiz gün resmen ilişiğini keserek, Ankara'ya gitti. Yeni Genel Sekreter yapılıncaya kadar Genel Sekreterlik görevine vekaleten Burdur Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Candan'ın bakacağı öğrenildi.

Isparta kamuoyunda büyük tartışmalara neden olan BAKA Genel Sekreterliğinden Tuncay Engin'in alınmasının ardından, Engin geçtiğimiz gün ilişik keserek Ankara'ya gitti. Tuncay Engin'in bundan sonraki süreçle ilgili İçişleri Bakanı ile görüşme yapacağı düşünülüyor.

BAKA Genel Sekreterliği görevine yeni bir atama yapılıncaya kadar Burdur Valisi ve Baka Dönem Başkanı Hasan Kürklü tarafından Genel Sekreterlik görevine Burdur Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Mehmet Candan vekâleten atandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum