Tuncay Engin: 'Gül Vadisi Ticari Proje Değildir'

Belediye Meclisi'nin Gül Vadisi Projesi için gereken imar değişikliğini reddetmesi Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı'nda şaşkınlık yaşanmasına neden oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Nisan 2013 12:56
Tuncay Engin: 'Gül Vadisi Ticari Proje Değildir'

BAKA Genel Sekreteri Tuncay Engin, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın da yönetim kurulu üyesi sıfatıyla onayından geçen Gül Vadisi Projesi'ne mecliste ret çıkmasını şaşkınlıkla izlediklerini söyledi.

Gül Vadisi Projesi'nin ticari amaçla yapılan, şehir esnafına zarar verici bir proje olmadığınısavunan Engin, "bu bir kültür ve turizm projesidir. Isparta'nın prestij projesidir. Bu eser yapıldıktan sonra şehrimizde iç turizm hareketliliği başlayacaktır. Bu esnafımıza da faydalı olacaktır. Orada ticari işletmeler yoktur. Sadece gül ürünlerisatış noktaları var. Onlar da Ispartalı gül üretici esnafımıza kiralanacak.

AVM ve diğer ticari alanlar projede yer almıyor. Konuya kültür ve turizm projesi olarak yaklaşmak gerekiyor. Belediye Başkanımızın da bu projeyle ilgili onayı var. Reddedildiğini duyunca şok oldum” diye açıklama yaptı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum