Tunçbilek; “CHP İktidara Koşuyor”

CHP Milletvekili A. Adayı Ahmet Tunçbilek, ön seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Birkaç gün içerisinde Sütçüler, Gelendost, Aksu, Yalvaç, Şarkikaraağaç gibi ilçelerde partililerle buluşan Tunçbilek, CHP’nin iktidara koştuğunu sö

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2015 16:51
Tunçbilek; “CHP İktidara Koşuyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili A. Adayı Ahmet Tunçbilek, ön seçim çalışmaları kapsamında partisinin ilçe yöneticileri ve üyeleri ile bir araya gelerek ön seçim ve gündem değerlendirmesi yapıyor.

Birkaç günlük süreçte Sütçüler, Aksu, Gelendost, Yalvaç, Şarkikaraağaç gibi ilçelerde partililer ve vatandaşlarla buluşan Tunçbilek, CHP’nin iktidar alternatifi olduğunu belirterek partisinin iktidara koştuğunu söyledi.

Tunçbilek, ön seçim sürecinde partililere de mesaj vererek “29 Mart’ta üyelerimizin önüne konacak olan sandık, çok değerli, çok önemli ve anlamlı bir sandıktır. Bu sandığa gitmek herşeyden önce partimize, ülkemize ve milletimize olan borçtur” dedi.



Tunçbilek, parti üyelerinin ön seçim de oy kullanırken, ellerini vicdanlarına koyacaklarından hiçbir kuşkusunun olmadığını da kaydederek “Bizim için, CHP için emek en yüce değerdir. CHP üyeleri de işte bu değeri göz alarak oy vermeli, partiye emek harcamış isimleri listede işaretlemelidir” dedi.

Tunçbilek, ön seçim pusulasındaki sıra numarasının da 1 olduğunu hatırlatarak “CHP’yi birinci parti yapmak için, emeği birinci sıraya yerleştirmek için listede 1 Numarayı seçin” dedi.




HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum