Tunçbilek Seçim Bürosunu Açtı

CHP eski il Başkanlarından Ahmet Tunçbilek 25. dönem milletvekilliği aday adaylığı nedeniyle seçim bürosu açtı. Tunçbilek’in seçim bürosu açılışına çok sayıda CHP’li katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2015 15:39
Tunçbilek Seçim Bürosunu Açtı

Haziran ayında yapılacak genel seçimler için CHP’de yaşanan adaylık yarışı sürüyor. Çok sayıda aday adayı seçim bürosu açarak 29 Martta yapılacak ön seçim hazırlıklarını sürdürüyor. Dün de CHP eski il başkanlarında Ahmet Tunçbilek seçim bürosunu açtı.

Ahmet Tunçbilek seçim bürosu açılışına katılan partililere seslenerek “Isparta’mızın hak ettiği değeri görmesi ve Cumhuriyet Halk Partisinin milletvekili sayısını artırmak için 7 Haziran seçimlerine çok iyi hazırlanmamız gerekiyor. Ben de hem partimizin bu çalışmasına destek vermek hem de milletvekilliği aday adaylığım süresince üyelerimize daha kolay ulaşmak için seçim bürosu açmaya karar verdim. 7 Haziran’da Türkiye’nin AKP karanlığından kurtulması tüm vatandaşları bu mücadeleye omuz vermeye davet ediyoruz” dedi.

Ahmet Tunçbilek’in konuşmasının ardından seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum