Tuncelililer Kahvaltıda Buluştu

Tuncelililer Kahvaltıda Buluştu

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Haziran 2018 20:48
Tuncelililer Kahvaltıda Buluştu

Tuncelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, dün düzenlediği kahvaltıda Millet İttifakı’nın ortakları CHP ve İYİ Parti’yi bir araya getirdi. Düzenlenen kahvaltıya CHP Milletvekili Adayları ve parti yöneticileri ile İYİ Parti heyeti katıldı.

Tuncelililer Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dün Gülistan Mahallesi’ndeki dernek binasında kahvaltı düzenledi.

CHP Milletvekili Adayları Mustafa Ceyhan ve Zafer Sağlam, İl Başkanı Ahmet Kürkçü, İYİ Parti Milletvekili Adayı Mustafa Şimşek ve çok sayıda davetlinin katıldığı programda konuşan Dernek Başkanı Sabriye Aydın, “Din, dil, ırk ayrımı yapmadan burada bütün canlarımızla birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Demokratik bir ortamda sürmesini istediğimiz seçim sürecinde de birlik ve beraberliğin temellerinin atılmasını gönülden arzu ediyoruz. Burada bizleri yalnız bırakmayan CHP ve İYİ Parti heyetlerine de sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.



Programda konuşan CHP Milletvekili Adayı Zafer Sağlam, “Anadolu binlerce farklı çiçeğin açtığı bir coğrafya. Bu coğrafyada birlik beraberlik içinde binlerce yıl daha sevgi ve hoşgörü içinde yaşamak istiyoruz” dedi.

Eşi de Tuncelili olan CHP 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Ceyhan da konuşmasında, “Bugün bizi burada konuk eden Tuncelililer Derneği’ne teşekkür ediyoruz. Hepimiz kardeşiz ve birlik beraberlik içerisindeyiz. Bize sofranızı açtığınız için teşekkür ediyoruz. Isparta’da ekmeğini kazanan herkesi bir gördük, bir göreceğiz. CHP iktidarında hepimiz bir olacağız, hepimiz özgür olacağız, mutlu olacağız. Tuncelili kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Eşim de Tuncelili ve ben sizin damadınızım. Sizlere layık olmaya çalışacağım. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’nin selamlarını getirdim size” dedi.






HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.