Tunus’taki Yatırım Olanakları İncelenecek

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği (ISİAD) 32 iş adamından oluşan bir heyetle Tunus’a iş gezisi düzenliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2013 14:48
Tunus’taki Yatırım Olanakları İncelenecek

Farklı sektörlerden oluşan ISİAD Yatırım Heyeti, Tunus’taki yatırım olanaklarını inceleyecek. Ziyaret kapsamında Tunus Yatırım Bakanı Riadh Bettaieb, Türkiye’nin Tunus Büyükelçisi Ömer Gücük, Tunus Ticaret Müşaviri, Tunus Uluslararası İlişkiler ve Kalkınma Bakanlığına bağlı kamu kuruluşu FİPA’nın Genel Müdürü Noureddine Zekri, Tunus Beja Valisi ve Tunus iş dünyasının önemli kurumları ile bir araya gelinecek.

Carthage, Beja ve Tabarka şehirlerini gezecek ISİAD Yatırım Heyeti, bu şehirlerdeki ticaret ve sanayi bölgelerini gezerek yatırım olanaklarını araştıracak. İş gezisinin en önemli ayağı ise sektör bazındaki ikili iş görüşmeleri olacak. Heyetteki tüm iş adamları Tunuslu iş adamları ile eşleştirildi.

Isparta Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Özcan Pınarcı, bu gezinin amacının avcı ile avı bir araya getirmek ve Ispartalı iş adamlarımızın kabuğunu kırmasına vesile olmak olduğunu belirtti. Turistik değil ticari bir iş gezisine çıktıklarını söyleyen Pınarcı, Mozambik gezisi sonrası ortak bir şirket kurulduğunu ve şu onda Mozambik’e ihracat yaptıklarını hatırlatarak benzer sonuçların Tunus gezisi için de olmasını temenni etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum