Tur Operatörleri Batı Akdeniz’e Geliyor

Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA)’nın ilgili kurum ve kuruluşlarla çalışmasının sonucunda Körfez ülkelerinden tur operatörü firma temsilcilerini getirdiği Fam Trip (Tanıtım gezisi) programlarının ikincisi 26 Mart’ta başlıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mart 2012 15:42
Tur Operatörleri Batı Akdeniz’e Geliyor

Batı Akdeniz’in turizm potansiyelinin tanıtılması ve zengin turistleri bölgeye çekmek amacıyla Körfez ülkelerine yönelik gerçekleştirilen Fam Trip’in ikincisine Katar, Bahreyn ve Kuveyt’ten tur operatörü firma temsilcileri katılacak. Suudi Arabistan, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Bahreyn, Kuveyt ile Umman’dan oluşan Körfez ülkelerinden zengin turistleri bölgeye çekebilmek için hazırlanan Fam Trip programının ilkine, Suudi Arabistan’dan 18 tur operatörü katılmıştı.

Uzun süreli konaklama yapan, alışveriş alışkanlıkları yüksek ve nitelikli Arap turistleri çekmek amacıyla düzenlenen programın, ikincisi 26 Mart’ta başlayacak ve 7’si Kuveyt’ten, 6’sı Katar’dan, 5’i de Bahreyn’den olmak üzere 18 tur operatörü firma yetkilisi katılacak. Antalya, Burdur ve Isparta’yı kapsayan 4 günlük tanıtım programının ilk gününde, Olimpos Beydağları Sahil Milli Parkı ve Tahtalı Dağı, Kemer gezileri yapılacak. Kemer programında konuklar Olimpos Teleferik ve Tahtalı Dağı’nın muhteşem manzarasını izleme şansını yakalayacak.

THY, Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, AKTOB, ALTİD, KETOB’un da destek verdiği gezinin ikinci gününde, Katar, Bahreyn ve Kuveyt’in en büyük tur operatörlerinden oluşan grup, Düden Şelalesi’ni gördükten sonra Burdur ve Isparta’ya geçecek.

Karacaören Baraj Gölü’nü de incelemelerde bulunacak grup, Isparta merkezdeki öğle yemeğinin ardından önce Eğirdir Gölü’nü gezecek ardından Burdur’a geçecek. Burdur Valisi ve BAKA Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tapsız ile akşam yemeğinde bir araya gelecek konuk tur operatörleri, programın üçüncü gününde ise Alanya’da temaslarda bulunacak. ALTİD tarafından onurlarına verilecek yemeğe katılacak Körfez tur operatörleri, Alanya’nın turistik kapasitesini yerinde görecek.

Fam Trip Programı’nın son günü ise, Katar, Bahreyn ve Kuveyt tur operatörleri ile Türk seyahat acenteleri, tur operatörleri ve konaklama tesisleri yetkilileri ile Mardan Palace Hotel’de ikili görüşmeler gerçekleştirecek .

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.