Tural Nakliyeci Esnafıyla Bir Araya Geldi

Tural Nakliyeci Esnafıyla Bir Araya Geldi

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Aralık 2017 17:30
Tural Nakliyeci Esnafıyla Bir Araya Geldi

9 Ocak’ta yapılacak olan Isparta Şoförler Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Genel Kurulu öncesinde nakliyeci esnafı ile bir araya gelen Başkan Ahmet Tural dünde Orma A.Ş. Kamyoncular Birliği Nakliyeci Esnafı ile buluştu.

Tural, “Orma A.Ş. Kamyoncular Birliğinde Nakliyeci Esnaflarımız ile birlikteyiz. Dünyanın en zor mesleklerinden biri olan Şoförlük mesleğini özverili bir şekilde icra eden kardeşlerimizle sohbet ederek dertlerine ortak olduk. Şoför esnaflığından gelen bir kardeşleri olarak, temsil etmekten daima onur ve gurur duyduğum değerli şoför esnaflarım ile birlik ve beraberlik içerisinde büyük bir aile olduğumuzu gösterdik.

Sunduğum hizmetlerin devamı için bu kutlu yola yeniden düşmenin mutluluğunu hep birlikte paylaştık. Orma A.Ş. Kamyoncular Birliği Nakliyeci Esnaflarımıza misafirperverliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunar, 09 Ocak 2018 tarihinde yapılacak olan Genel Kurulumuzda tüm Esnafımız ile beraber olmak temennisi ile tüm Şoför Esnafımıza kazasız belasız, bol kazançlı günler dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum