Tural, TESKOMB Yönetiminde

Tural, TESKOMB Yönetiminde

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ekim 2021 22:29
Tural, TESKOMB Yönetiminde

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Merkez Birliğinin (TESKOMB) 48. Olağan Genel Kurulu Ankara'da yapıldı.

Genel Başkan  Abdülkadir Akgül'ün güven tazelediği genel kurulda Altıncı Bölge ESKKK Birliği Başkanı Ahmet Tural'a TESKOMB Yönetim Kurulu üyeliği tevdi edildi.

Bölge Birliği Başkanı Ahmet Tural, Genel Başkan Akgül ve delegelere teşekkür ederek "Ticaret Bakanı Sayın Mehmet Muş,  Esnaf, Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürü  Sayın Necmettin Erkan, TESK Genel Başkanı Sayın Bendevi Palandöken, Halk Bankası A.Ş. Genel Müdürü  Sayın Osman Arslan,  Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sayın Hasan Tuncay, Esnaf Bankacılığı Daire Başkanı Sayın Gökhan Fidan ile Bölge Koordinatörlerinin katıldığı TESKOMB 48. Olağan Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdik.  Yönetim Kurulunda şahsıma görev tevdi eden ve yeniden seçilerek güven tazeleyen  Sayın Genel Başkanımız A.Kadir Akgül'e şükranlarımı sunuyor, genel kurulda seçilen yönetim ve denetim kurulu üyelerimizi tebrik ediyorum. Genel Kurula katılarak bizlere oy veren başkan ve delegelere teşekkür eder, genel kurulun  teşkilatımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.