Tural'dan Ankara Çıkarması

Tural'dan Ankara Çıkarması

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Nisan 2016 13:07
Tural'dan Ankara Çıkarması

Türkiye Şoförler Federasyonu Genel Başkan Vekili Ahmet Tural, Ankara’da 3 önemli ziyaret gerçekleştirdi. İlk olarak TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’i ziyaret eden Tural, ardından Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken’i son olarak ta Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Planlama Destek Daire Başkanı Yunus Avcı’yı ziyaret etti.

Türkiye Şoförler Federasyonu Genel Başkan Vekili, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefaalet Kooperatifleri Göller Bölgesi Birliği Başkanı Ahmet Tural, Ankara’da çok önemli temaslarda bulundu. İlk olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’i ziyaret eden Tural, Organize Sanayi Bölgelerinde istihdam edilen personellerin ulaşım sorunuyla ilgili çeşitli düzenlemeler yapılması gerektiğini söyledi. Milletvekili Bilgiç’e belediye mücavir alan dışında kaldığı için OSB’lerde çalışan personellerin taşıma sıkıntısı yaşadığına dikkat çeken Tural, bu sıkıntıların giderilmesi noktasında hükümetten destek beklediklerini iletti. Bunun üzerine Milletvekili Bilgiç, konuyla bire bir ilgileneceğini belirtip gerekli düzenlemenin torba yasada önerilen şekilde çıkarılması hususunda çalışma yapacağını açıkladı.

Öte yandan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Bilgiç, Atabey’e kurulması planlanan EKK ile ilgili de Halkbank ve Bakanlık bazında temaslarda bulunacağının sözünü verdi.

BİLGİÇ’E TEŞEKKÜR ETTİ
Ahmet Tural, Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in esnafın tüm sorunlarının çözümü noktasında büyük hassasiyet gösterdiğini belirterek kendisine teşekkür etti. Hafta sonu Bilgiç’in Isparta’ya geleceğini de söyleyen Tural, “Sayın vekilimiz Ankara’da çok önemli bir konumda. Ve birçok bakanlık bazında etkin durumda. Bizde kendisine sık sık sorunlarımızın çözümü için başvuruyoruz. Sağolsunlar her sorunumuza yakın ilgi alaka gösteriyorlar. Bu nedenle ne kadar teşekkür etsek azdır. Ayrıca sayın vekilimiz hafta sonu Isparta’da olacağını belirterek hemşehrilerimize selam gönderdi” diye konuştu.

HALK OTOBÜSLERİ EKONOMİYE KAZANDIRILACAK
Türkiye Şoförler Federasyonu Genel Başkan Vekili Ahmet Tural, Ankara’da Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Planlama Destek Daire Başkanı Yunus Avcı’yı ziyaret etti. Halk otobüslerinin şehir içindeki servis taşımacılığıyla ilgili Daire Başkanlığına dosya sunan Tural, özellikle halk otobüslerinden çıkan araçların tekrar ekonomiye kazandırılması yönünde yapılması gereken çalışmalar için destek istedi. Avcı bu konuda gerekli raporlamanın yapılıp en kısa sürede çözüme kavuşturulacağını söyledi.

PALANDÖKEN’E ISPARTA HALISI
Ahmet Tural daha sonra Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken’e teşekkür ziyaretinde bulunarak Isparta’dan götürdüğü üzerinde ‘Bendevi Palandöken’ yazılı halı seccadeyi hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum