Tural'dan Bilgiç'e Teşekkür

TBMMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç, AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin ve milletvekili adaylarıyla birlikte Esnaf Odaları Birliği’ni ziyaret etti.

Yayınlanma:
Tural'dan Bilgiç'e Teşekkür

TBMMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç AK Parti İl Başkanı Serkan Keskin ve milletvekili adayları M. Uğur Gökgöz, Yakup Kütük ve Nesrin Semiz ile birlikte Esnaf Odaları Birliği’ne ziyarette bulundu.

14 Mayısta yapılacak olan seçimlerin hayırlı olmasını temenni eden ve AK Parti Milletvekili adaylarına başarılar dileyen Birlik Başkanı Tural “TBMM Başkanvekilimiz bizleri ziyaret etti. Kendileri bu dönem milletvekili adayı değil. 5 dönemdir kendisiyle çalışıyoruz. İlimize hizmetleri vardır. Bunu inkar edemeyiz. Esnafın sorunlarını götürdüğümüzde kendisinin bize duyarlı yaklaşımlarından dolayı sadece Isparta esnafı değil Türkiye esnafı adına şükranlarımı belirtmek istiyorum" dedi.

TBMM Başkanvekili Süreyya Sadi Bilgiç de “Çok değerli Esnaf Sanatkarları Odaları Birlik başkanımız, Bölge Birlik Başkanı ve bunun ötesinde çok değerli Ahmet kardeşim ve değerli oda başkanlarım. Benim 16 yıllık yol arkadaşımsınız. Sizlere şükranlarımı sunuyorum. Bizim yaptığımız esnaf kardeşlerimiz için bir sorumluluğu yerine getirmedir." dedi.

Ak Parti Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekilli Adayı M. Uğur Gökgöz “Sizlerin tekrar karşısındayız. Aday arkadaşlarımızla birlikte inşallah 14 Mayısta da yüzümüzün akıyla Cumhurbaşkanımızın huzuruna çıkarız. Bu güne kadar desteğinizi eksik etmediniz. Bundan sonrada destek ve dualarınızı bizlerden esirgemeyin ki millete hizmet yolunda bizler de elimizden gelen gayreti sarf etmenin hazzını ve heyecanını hep birlikte yaşayalım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum