Tural'dan Birlik Çağrısı

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Göller Bölgesi Birlik Başkanı Ahmet Tural, son zamanlarda meydana gelen terör saldırıları nedeniyle birlik çağrısında bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Ekim 2015 10:06
Tural'dan Birlik Çağrısı

Ankara’da meydana gelen terör saldırısına tepki gösteren Ahmet Tural, Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini ve böyle bir ortamda beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi.

Tural, 7 Temmuz’dan bu zamana kadar gerçekleştirilen terör saldırılarında 120’nin üzerinde güvenlik görevlisinin (asker, polis ve korucu)şehit edildiğini söyleyerek, “Terörün ve şiddetin ülkemizin üstüne çöktüğü bugünlerde ülkemizin başkentinde, barışçıl bir halk buluşması sırasında böyle bir saldırının gerçekleştirilebilmiş olması vatandaşlarımızın can güvenliği adına son derece endişe verici. Evlatlarımız bir bir şehit ediliyor. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Kim tarafından yapıldığının bir önemi yok. Ciğerimiz yanıyor. Toplum olarak sağduyumuzu kaybetmemeliyiz" diye konuştu.

TERÖR EYLEMLERİ BİRLİĞİMİZİ BOZMAYA YÖNELİK
Terör eylemlerinin ülkenin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik olduğuna işaret eden S.S. Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Göller Bölgesi Birlik Başkanı Ahmet Tural, “Hiçbir sorun şiddetle çözülemez. Şiddetten bir çözüm veya gelecek bekleyenlerin insanlık değerleriyle hiçbir bağlantısı olamaz. Bu çirkin saldırıları gerçekleştirenler, terör ve şiddet eylemlerinin hiçbir amaç için araç olamayacağını bilmelidirler. Bu zor günleri birbirimize daha da kenetlenerek aşacağız. Bir olacağız, oyunu bozacağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin bu acı olayı en kısa sürede açıklığa kavuşturacağına inancımız tam. Patlamada hayatını kaybeden 97 vatandaşlarımıza ve bu zamana kadar şehit olan güvenlik görevlilerimize Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum